Vtisi


MEHČANJE TELESA – vtisi, kaj je to…

“Hvala Sara, da delaš tok fajne stvari! Sem se čisto pregibala, kot čigumi, spet fleksibilna v telesu haha. Prvič sem se lahko (dovolila si?) čisto prepustit gibom, kakor mi je domišlija slikala teren okrog mene. Ključno je bilo super vodstvo <3”

“Sem kot mavrica, sijem. In sem zmehčana, predvsem odklopljena”

“Čudovita izkušnja, Sara. Se veselim in v pričakovanju tuhtam kaj nam boš pripravila za naslednjič. Ps.: danes sem veliko bolj zmehčana <3 In, da, zame je bilo res terapevtsko, čuteče, čuječe in še kako drugače :)”

“Mehčanje telesa res čudežno deluje…sem skulirana, zmehčana, lahkotnejša, s polnimi baterijami…razlika je očitna 🙁 –> :)”

“Umirjenost, lahkost telesa = relax, odklop, sprostitev, užitek, gibanje…”

“Priporočam vsem, ki prehitro živijo in se ne umirijo; vsem, ki iščejo stik s seboj; vsem, ki imajo zdravstvene težave; vsem, ki si želijo vzpostaviti ravnovesje!”

“Edina vadba, ki mi ustreza, zelo pozitivni vtisi, sprostitev, človek dela toliko kot zmore; ni potrebno nikakršno predznanje, nobene prisile, tako da super in pohvalno; kot meditacija…”

“Vsekakor bi priporočila; tako moškim kot ženskam s stresnim načinom življenja, torej vsakemu, ki želi nekaj drugačnega in ne pod prisilo”

“Meni je všeč. Počutim se dobro. Sproščeno, vedno nekaj novega. Moj notranji otrok se prebuja in veseli. Počutim se 30 let mlajšo. Priporočam.”

“Mehčanje telesa me je prepričalo že na delavnici v knjižnici. Podobnih delavnic sem se že udeleževala, tako da sem približno vedela, kako bo potekalo. Je odlična metoda tako za sprostitev kot za fizično mehčanje telesa. V vseh delavnicah, ki sem se jih uspela udeležiti, sem zelo uživala. Tudi skupina je bila zelo prijetna. Delavnice bi priporočila vsem, ki veliko sedijo, imajo težave z zategnjenostjo mišic, nesproščenostjo. Ali splošno komurkoli, ki si želi nekega načina sprostitve.


Plesno-GIBALNA PSIHOTERAPIJA – vtisi, kaj je to…

“Prijavila sem se ker mi je bil všeč naslov Gibalna psihoterapija. Nisem vedela kaj naj pričakujem, vedela pa sem, da nočem biti preveč izpostavljena. Vsi dvomi so se hitro razblinili, po začetnem ogrevanju se je telo sprostilo v gibanju ob glasbi. Zadrege ni bilo, imele smo srečo, ker je bila skupina majhna in smo si že na začetku zaupale. Med gibanjem ali plesom ob glasbi so prišla na površje različna čustva o katerih smo se na koncu ure pogovarjale, seveda po želji posameznice. Doma večkrat plešem ob glasbi,  tako da izklopim misli in pustim telesu svobodo gibanja, je prav tako učinkovito kot joga. Sem zelo hvaležna, da sem se lahko udeležila delavnice in se veselim naslednjih srečanj.”

“Počutila sem se sproščeno, v svojem svetu. To je kot poglobitev sebe, v svojo notranjost, sprostitev”

“Gibalna psihoterapija je nekaj kar enostavno moraš pridit in izkusit, ker je težko razložit. Lahko pa povem, da je edinstvena izkušnja in bi si želela, da se nikoli ne konča. Z veseljem bi jo obiskovala še in še. Ni nekaj, kar se naveličaš in veliko izveš o samemu sebi.”

“Ta terapija je nekaj posebnega, ampak zelo dobra in zanimiva izkušnja. Ja, zelo sem vesela, da se se je udeležila”

“Meni je že prva ura predstavljala nekaj, kar me je mehčalo, prebujalo mojega notranjega otroka. Neko radost, neko svobodo, igrivost, mehkobo. Druženje. Že prvi dan se se počutila povezana z drugimi, čeprav smo se prvič videle. Hvaležna sem, da sem se znašla v tej skupini.”


SAGA – vtisi…

“Všeč mi je bilo, da smo vadili angleščino z različnimi metodami, ki so drugačne, kot sem jih vajena iz šole. Bile so zabavne in zato so se mi besede lažje vtisnile v spomin. Ker je bilo veliko govorjenja in tudi ponavljanja v izgovorjavi, se mi zdi, da sem napredovala na področju tekočega govorjenja. Ugotovila sem tudi, da imam tremo pred nastopi (v kateremkoli jeziku) in sem se s pomočjo tečaja s to težavo tudi spopadla”

“Zanimivo, zabavno, veliko praktičnega dela, ki pomaga, da si zapomnimo stvari, besede, fraze. Malo naporno, ker je bilo po službi….Če se bo nadaljevalo sem zraven :)”

“Angleški tečaj se mi je zdel zelo učinkovit, tudi težak. Ampak sem vesela, da sem se odločila zanj in da sem spet začela govoriti angleško. Upam, da bom tudi doma in v prihodnje več govorila angleško, saj vem, da znam, ampak mi manjka besed. Sara, tvoj tečaj je res super in hvala ti za to. Želim ti vse dobro v prihodnje in srečno pri naslednjih tečajih”

“Tečaj te pahne iz cone udobja. Pozitivna stvar je, da smo vadili govor, ker šele takrat ugotoviš, da imaš težave. Šli smo tudi čez slovnico, kar je super. Super, da smo dobili povzetke besed.”

“Odlična izkušnja. Učenje v manjši skupini omogoča prilagajanje jezikovnim težavam in individualen pristop. Najboljše so naloge v katere nas prisiliš iz cone udobja. Vaje so bile prilagojene našim službenim potrebam. Sproščeno vzdušje. Pogrešala bom naše druženje, učenje, ker sem res obogatila, izboljšala znanje jezika”

“Ta tečaj mi je bil vredu in zanimiv, ker smo se posvetili določenim temam, ki nam bodo prav prišle v prihodnosti. Zdi se mi, da smo bili zelo usklajena ekipa. Učiteljica je bila zelo vredu, zabavna, poučna in nama je znala razložiti strokovne besede. Upam, da bo še kdaj takšen tečaj, mogoče nadaljevalni, ker 10h je hitro minilo.”