UDELEŽENCI

VTISI 2019 IN SPODBUDA V 2020

Komaj verjamem, da je leto že naokoli in da smo pred nekaj dnevi vstopili v novo desetletje!! Da bi bilo le-to (še) bolj prijetno te spodbujam, da se v 2020 podaš na potovanje vase, na odkrivanje tistih kotičkov, ki so bili do sedaj pozabljeni, nepozani, strašljivi ali pa celo preveč vabljivi, da bi jih sami sebi sploh privoščili.

Vsak program, ki sem ga zasnovala je oblikovan tako, da izboljšuje tvoje FIZIČNO TELESNO POČUTJE, neguje tvojo DUŠEVNOST, spodbuja nova ZNANJA ter v tebi prebuja vedno nova vprašanja o sebi in tvojem mestu v družbi. Lahko se priključiš PREVENTIVNIM PROGRAMOM za OSEBNO RAST ali pa se svojega samospoznavanja lotiš v globine ter se pridružiš PLESNO-GIBALNI PSIHOTERAPIJI.

Kako so se v preteklem letu počutili udeleženci posameznih programov si lahko prebereš v nadaljevanju. Naj spregovorijo besede tistih, ki so si že upali poskusiti nekaj tako zelo novega v Slovenskem prostoru.

VTISI UDELEŽENCEV NEKATERIH PROGRAMOV iz 2019:

  1. Mehčanje telesa
  2. (Plesno)-Gibalna psihoterapija (PGPT)
  3. SAGA

Imaš še kakšno vprašanje? Si želiš priključiti, ampak te še kaj skrbi, si v dvomih zaradi svojih zdravstvenih težav, osebnih blokad itd.? Piši mi na konpas.info@gmail.com, me pokliči na 040/153-500 ali pridi na testen obisk programov. Oseben stik vedno dobro dene 🙂

Naj bo tvoje 2020 čudovito, barvito in drugačno kot vsa leta poprej!