Uncategorized

Sporočila telesa (2)

 [9. februar 2021]

[RUBRIKA: SPOROČILA TELESA] Poglej si video in si odgovori na vprašanja: “Kaj vidiš?”, “Kaj govori telo?”, “Katera sporočila si zase dobil-a ob gledanju tega videja?”.

Nato beri naprej…

Se lahko v polnosti zanesem na Življenje? Zaupam, da bo Življenje podprlo vse dele mene?

Moje telo se še vedno sprašuje; zalotim se, da večkrat prepustim zgornji del telesa, spodnji del telesa pa se na stene naslanja zelo previdno. Tudi, ko sem na tleh ni pretočnosti, ni 100% zaupanja. Kateri nezavedni del mene (spodnji del telesa) ne zaupa?

Brez dvoma oporo čutim – prihaja iz strani, od zgoraj in spodaj, AMPAK moje telo okleva. Težko je spustiti vso težo in zaupati, da nas bo stena (= mreža življenja) ujela.

Igram se – prislanjam različne dele telesa ob steno. Najboljši občutek je, ko ob steni sloni glava. Nič ne mislim – bivam. Mogoče to trenutno najbolj rabim…da nekam odložim svoje tisočere misli in zaupam, da se ob svojem času vse zloži na svoje mesto. Da ne premlevam, ampak prisotno bivam, v gibanju najprej in z zavedanjem podporne mreže, ki me zaobjema – tudi, ko se je fizično ne dotikam.

Kako gre tebi zaupanje v Življenje? Stopaš po svoji poti s celo težo in zaupanjem, da bo vsak tvoj korak 100% podprt? Ali morda raje stopaš le po prstih, na pol ali po eni nogi – previdno in v pripravljenosti…da ČE me življenje slučajno ne ujame, JAZ ujamem samega sebe?

Kaj pa, če obstaja 100% predaja in zaupanje? Bi živel-a drugače? Bi počel-a druge stvari? Bi živel-a drugo realnost? Spodbujam te, da se poigraš s telesom ter ozavestiš, kje je tvoje telo – in kje si ti v odnosu do ‘zaupanja’ – v tem trenutku…

Za interpretacijo TVOJIH telesnih sporočil sem na voljo 🙂

Sara