Dogodki, OSEBNA RAST

Rabiš novo akcijo ali počitek za integracijo?

Kako ti gre spoznavanje sebe, premagovanje tvojih izzivov
in celjenje tvojih ran preteklosti in sedanjosti?

V zadnjih mesecih razmišljam, kako smo kot družba že malo ‘obsedeni’ z delom na sebi. Velikokrat k meni pridejo ljudje, ki so sprobali že tisoče pristopov in delavnic in še vedno so v sebi nemirni in utrujeno iščejo tisto pravo… Moje mnenje je, da v življenju ni ene same metode, ampak mozaik vseh drobnih raziskovanj, ki se z leti sestavljajo v vse bolj jasno celoto. Vsekakor pa ni namen, da gremo čisto na vse in iščemo čarobno odrešenje, ampak, da v poplavi vseh oblik dela na sebi, ki jih danes ponuja svet, začutimo, kaj je skladno z nami in v to vstopimo celi in predani. In morda je z nami skladno nekaj, kar ni skladno za vse okoli nas ‘čudno’ ali pa preprosto to, da izberemo nič in sebi dovolimo pavzo, kjer se sploh lahko zgodi integracija vsega že narejenega. 

Naredi z mano tole kratko vajo in preveri ali tvoje telo hrepeni po še eni novi izkušnji/premiku na področju osebne rasti ali je morda čas, da svojo ‘osebno rast’ pelješ na poletne počitnice (to ne pomeni, da zanikaš, kaj se ti dogaja! To samo pomeni odmor in nabiranje energije za korake naprej, ki sledijo po pavzi :))

V kolikor tvoje telo hrepeni po premiku,
te povabim na POLETNE BODY-MIND DELAVNICE,
ki se bodo v juliju in avgustu zvrstile v Grosuplju.
Seveda začuti, katera/katere je/so najbolj skladne s teboj:

Prijave na prvo delavnico – ODTENKI ŽENSTVENOSTI IN ODNOS Z MAMO – so že odprte. Več o preostalih delavnicah objavim konec meseca julija.

Želim ti čudovito poletje – naj bo toplo ne le zunaj,
ampak tudi navznoter – v srcu in tvoji biti ♡

Sara