Pozitivna Drža ©

Celoletni program: oktober 2020 do junij 2021

Pridobite psihološko-fizični preplet praktičnih znanj in učinkovitih tehnik za lajšanje, krepitev in vzdrževanje vaše drže – fizično in v odnosu do življenja. Oboje (anatomija in psihologija) je namreč prepleteno in sovpliva na kakovost naših življenj!

Z novo skupino ‘pozitivno-drznih’ pričnemo OKTOBRA 2020! Število mest je močno omejeno, zato se čimprej prijavite in si rezervirajte svoje mesto na tem edinstvenem, celoletnem praktično-teoretičnem tečaju, ki bo pozitivno spremenil vašo telesno držo in posledično vašo držo do življenja. 

Vtisi udeležencev

CELOLETNI ONLINE PROGRAM ‘Pozitivna drža’ trenira vaše fizično telo ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za vašo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter vpliva na vaš POGLED NA ŽIVLJENJE. Vaša duševnost se dokazano zrcali na vašem telesu in obratno (več tukaj ali v mojem članku, ki si ga lahko prenesete brezplačno).

KDO VODI? Sodelujeva Hana Mihevc, licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter Sara Idzig, magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

KAKO POTEKA? Celo šolsko leto (okt-jun, 9 mesecev, 1x/tedensko po 1.5h + “domača naloga” 5-20min) v živo, v majhni skupini (6-8 oseb). Vsak udeleženec prejme tudi dostop do online verzije tečaja, ki ga lahko s pridom uporablja že med tečajem in nato vse življenje.

V celem letu intenzivno (o)krepimo vse, za držo pomembne, telesne in duševne strukture. Čakajo nas 3-je sklopi, 12 zanimivih in poglobljenih anatomsko-psiholoških vsebin ter tedenski treningi za krepitev vaše telesne drže in drže v odnosu do življenja. Vsebine se tedensko nagrajujejo in skupaj tvorijo celoto.

KJE/ KDAJ? Vrhnika. Večerni tedenski termin po 1.5h

ODDAJTE SVOJO INFORMATIVNO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).

CENA? Cena za CELOLETEN vadbeno-izobraževalni program, ki ga ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter ponuja UNIKATNO in IZREDNO BOGATO VSEBINO, vključno s FIZIČNIMI IN PSIHOLOŠKIMI TRENINGI POD STROKOVNIM VODSTVOM ter ONLINE MATERIALOM ZA VSE ŽIVLJENJE = 3 x 298 EUR /celo šolsko leto (9 mesecev, 1.5h/teden, teorija + praksa + online dostop za vse življenje + bonusi*). Ob prijavi prejmete predračun za spletno plačilo. Vaše mesto na tečaju je rezervirano, ko poravnate celotno kotizacijo. Ob plačilu prejmete tudi račun.

CENA VKLJUČUJE:

  • tedenski teoretično-praktični seminarji v živo (čez celo leto)
  • tedenska intenzivna + vašemu telesu/ poškodbam prilagojena vadba za krepitev vaše fizične podobe (čez celo leto)
  • tedenski intenzivni psihološko-gibalni treningi za krepitev vaše drže do življenja,
  • dostop do online verzije Pozitivna drža, kjer vas čaka vsa teoretična in praktična vsebina ter posnetki za sprotno in vseživljenjsko vadbo doma,
  • individualno oblikovan trening za vaše potrebe (sestavljate ga sproti),
  • motivacija/podpora,
  • tedenski izzivi,
  • prostor za teoretična in praktična vprašanja,
  • “aha” momenti, nova znanja in odkritja o svojem telesu, umu, osebnosti
  • + *POZITIVNI BONUS: dodatnih 60 min ONLINE INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA za vašo fizično in psihološko držo (30 min individualno s Hano – fizična drža, 30 min individualno s Saro – psihološka drža).

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).

Kako tečaj izgleda v praksi, kaj s tečajem pridobite ter kaj pravijo udeleženci? TUKAJ

Tečaj Pozitivna Drža
Prva uspešno zaključena generacija tečajnikov.

*Pozitivna drža© je edinstven program, ki sem ga Sara Idzig (v sodelovanju s Hano Mihevc), razvila glede na potrebe dosedanjih strank in družbe na splošno. Program ne obstaja nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter je AVTORSKO ZAŠČITEN.

**Program Pozitivna drža© NI NADOMESTILO ZA PSIHOTERAPEVTSKO OBRAVNAVO, temveč je namenjen preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/ nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.