Pozitivna Drža ©

Celoletni program (kmalu tudi v SPLETNI OBLIKI! :))

Pridobite psihološko-fizični preplet praktičnih znanj in učinkovitih tehnik za lajšanje, krepitev in vzdrževanje vaše drže – fizično in v odnosu do življenja. Oboje (anatomija in psihologija) je namreč prepleteno in sovpliva na kakovost naših življenj!

Želiva si, da ste ravno vi tisti, ki stopite na pot pozitivne spremembe; ne le vaše telesne drže, ampak tudi tiste psihološke drže oziroma odnosa do sebe, drugih in življenja. Vse je namreč povezano…

Vtisi udeležencev

CELOLETNI PROGRAM Pozitivna drža trenira vaše fizično telo ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za vašo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter vpliva na vaš POGLED NA ŽIVLJENJE. Vaša duševnost se dokazano zrcali na vašem telesu in obratno (več tukaj ali v mojem članku, ki si ga lahko prenesete brezplačno).

KJE / KDAJ? Termin za novo skupino bo objavljen, ko se sprostijo Covid ukrepi.

KAKO POTEKA? Celo šolsko leto (okt-jun, 9 mesecev, 1x/tedensko po 1.5h + “domača naloga” 5-20 min) v živo, v majhni skupini (6-10 oseb). Vsak udeleženec prejme tudi dostop do online verzije tečaja, ki ga lahko s pridom uporablja že med tečajem in nato vse življenje.

V celem letu intenzivno (o)krepimo vse, za držo pomembne, telesne in duševne strukture. Čakajo nas: TRIJE SKLOPI, 12 zanimivih in poglobljenih ANATOMSKO-PSIHOLOŠKIH VSEBIN ter TEDENSKI TRENINGI za krepitev vaše telesne drže in drže v odnosu do življenja. Vsebine se tedensko nagrajujejo in skupaj tvorijo celoto. Vsak udeleženec tečaja v živo prejme tudi NEOMEJEN DOSTOP DO ONLINE VERZIJE TEČAJA (teorija + kratki treningi), ki ga lahko s pridom uporablja vse življenje.

KDO VODI? Sodelujeva Hana Mihevc, licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter Sara Idzig, magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

PRIJAVE / INFO? info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara) ali 041-886-734 (Hana)

CENA? CELOLETEN vadbeno-izobraževalni program, ki ga ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter ponuja UNIKATNO in IZREDNO BOGATO VSEBINO, vključno s FIZIČNIMI IN PSIHOLOŠKIMI TRENINGI POD STROKOVNIM VODSTVOM ter ONLINE MATERIALOM ZA VSE ŽIVLJENJE in je VREDEN več kot 1200 EUR/osebo, v 2020/21 dobite za…

več kot 1200 eur

3 x 298 eur / celo šolsko leto vadb & izobraževanj za vašo POZITIVNO DRŽO!

9 mesecev, 1.5h/teden, praktična predavanja anatomije & psihologije + treningi za krepitev fizične & psihološke drže + online dostop za vse življenje + bonusi*. Ob prijavi prejmete predračun za spletno plačilo. Vaše mesto na tečaju je rezervirano, ko poravnate vsaj 1/3 celotne kotizacije.

CENA VKLJUČUJE:

 • tedenske teoretično-praktične seminarje v živo (čez celo leto)
 • tedenska intenzivna + vašemu telesu/ poškodbam prilagojena vadba za krepitev vaše fizične podobe (čez celo leto)
 • tedenski intenzivni psihološko-gibalni treningi za krepitev vaše drže do življenja,
 • dostop do online verzije Pozitivna drža, kjer vas čaka vsa teoretična in praktična vsebina ter posnetki za sprotno in vseživljenjsko vadbo doma,
 • individualno oblikovan trening za vaše potrebe (sestavljate ga sproti),
 • motivacija/podpora,
 • tedenski izzivi,
 • prostor za teoretična in praktična vprašanja,
 • “aha” momenti, nova odkritja o svojem telesu, umu, osebnosti, telesni govorici
 • nova znanja / nove perspektive, ki jih s Hano prinašava iz izobraževanj po Evropi…
 • + *POZITIVNI BONUS za prve 3 prijave in vsaj 1/3 plačila = dodatnih 60 min ONLINE INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA za vašo fizično in psihološko držo (30 min individualno s Hano – fizična drža, 30 min individualno s Saro – psihološka drža).
 • + *POZITIVNI BONUS(i), ki zaenkrat ostajajo skrivnost 😉

(Za prijavo kliknite na gumb ali pišite na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara) ali 041-886-734 (Hana))

Tečaj Pozitivna Drža
Prva uspešno zaključena generacija tečajnikov.

*Pozitivna drža© je edinstven program, ki sva razvili Sara Idzig in Hana Mihevc. Obravnavane vsebine temeljijo na izkušnjah in potrebah najinih dosedanjih strank ter opažanj potreb naše družbe. Program ne obstaja nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter je AVTORSKO ZAŠČITEN.

**Program Pozitivna drža© NI NADOMESTILO ZA PSIHOTERAPEVTSKO OBRAVNAVO, temveč je namenjen preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/ nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.