Pozitivna Drža – v živo

Prijave na brezplačen PREDSTAVITVENI DOGODEK in CELOLETNI PROGRAM na info@kon-pas.org

Celoletni program POZITIVNA DRŽA…

Pozitivna drža je 9-mesečni body-mind program, ki sočasno krepi tvoje fizično telo ter obravnava psihološke mehanizme, ki ‘hočeš-nočeš’ vplivajo na to, kako se premikaš skozi svoje življenje.

Vsebina tečaja…

Tečaj je razdeljen na 3 GLAVNE SKLOPE: (1) Center – sidro življenja, (2) Zgornji del telesa – socialni jaz in (3) Spodnji del telesa – nezavedno.

Znotraj vsakega sklopa te čakajo 4 GLAVNE TEME. Vsaka tema ti ponuja večplasten pogled na tvoje delovanje: fiziološko-anatomski vidik vedno povežemo s pripadajočo psihološko vsebino ter krepimo OBOJE: tvoje fizično držo (body) ter držo do življenja (mind).

S tabo sva Hana Mihevc (skrbim za tvoje fizično telo ter ti predajam znanja iz področja anatomije, fiziologije in rehabilitacije tvojega telesa) in Sara Idzig (skrbim za tvoje dobro počutje v skupini, za prepoznavanje in odlaganje življenjskih bremen, ki jih nosimo s seboj v telesu ter ti podajam znanja s področja psihologije, psihosomatike in analize gibanja).

Čaka nas ogromno zanimivih vsebin, ki se med seboj prepletajo in nadgrajujejo…

In še mnoge teme, ki bi se jih o svojm telesu in psihi, moral naučiti vsak od nas že v šoli…

Tečaj je primeren zate, če…

Si želiš izboljšati svojo držo (fizično podobo) s krepitvijo mišic na varen in tvojemu telesu prilagojen način?

Delaš na sebi, a si želiš bolje razumeti, zakaj se v življenju še vedno ‘ciklaš’ ter iščeš tehnike, kako to preseči?

Želiš vzpostaviti ljubeč in prisoten odnos s svojim telesom: se spoprijateljiti z besedo ‘ne’, se ustaviti preden ‘greš čez sebe’ in predvsem zaupati sporočilom svojega telesa?

Te zanima, kako se čustvena stanja / misli / vzorci vedenja zrcalijo v fizičnem stanju in gibanju tvojega telesa?

Si radoveden-a v povezavi s tem, kako deluješ anatomsko in psihološko ter kako ta znanja praktično uporabiš zase?

Ti v življenju manjka igrivosti in lahkotnosti ter si odprt-a za preizkušanje novih pristopov in tehnik?

Ti zmanjkuje časa, da bi vsak dan telovadil in še delal na sebi? Pozitivna drža poskrbi za oboje sočasno 😉

Kaj menijo drugi udeleženci tečaja?

*Te slike iz tečaja 2020 – letos pa nas čaka večji prostor, boljša tehnologija za prezentacije in pa OGROMNA NADGRADNJA teoretičnih vsebin in praktičnih treningov, ki te celostno podprejo!

Pozitivno-drzni cilji tečaja 2022/2023 so, da…

💚 Okrepiš in oblikuješ svojo FIZIČNO DRŽO.

💚 Postaneš SAMOZAVESTNEJŠI in PRISOTNEJŠI v svojem lastnem telesu ter VZLJUBIŠ ŽIVLJENJE v svoji koži.

💚 Odpreš prsni koš in si DOVOLIŠ SVOBODNO ŽIVETI SEBE.

💚 Najdeš MOČ V SEBI – okrepiš mišice trupa – ter začneš AKTIVNO DELOVATI IZ SVOJEGA CENTRA – ZAUPAŠ SEBI.

💚 Spoznaš, kako deluje TVOJE FIZIČNO TELO, zakaj pride do obrab in bolečin ter se naučiš tehnik, kako svoje telo najbolj ljubeče podpreš, sprostiš, okrepiš ter ohranjaš njegovo vsakodnevno VITALNOST.

💚 Razumeš, da je STANJE FIZIČNEGA TELESA DIREKTNO POVEZANO S PSIHOLOŠKIMI MEHANIZMI (s tvojim nezavednim materialom, z neprebavljenimi čustvi, z odnosi s tvojo primarno družino, s stresom ter travmami tvojega življenja).

💚 Pogledaš GLOBLJE VASE ter v varnem in zaupnem okolju OZAVESTIŠ in PREOBRAZIŠ vse tisto, kar ti v življenju več ne suži ter te ovira pri tem, da narediš spremembo.

💚 Vse naučeno, ozaveščeno in pridobljeno (znanje, uvidi, vaje, tehnike) najprej v sklopu tečaja Pozitivna drža ZVADIŠ in nato postopoma VNESEŠ V SVOJE ŽIVLJENJE ter opazuješ pozitivne učinke 🙂

💚 Tvoji INDIVIDUALNI CILJI, ki nama jih lahko zaupaš in te po najboljših močeh podpreva.

*Čakajo nas psihološki in fizični treningi, kratka + zanimiva PPT predavanja za razumevanje naših teles in psihe ter čas za refleksijo in prenos novih znanj v prakso.

Tehnični napotki oz kako bo tečaj potekal?

 • KDAJ? Ob sredah, 17:00-18:30 (okt22 – jun23)
 • ZAČETEK: 5.10.2022 (priključitev sredi leta ni mogoča, naslednja skupina bo šele oktobra 2023)
 • KJE? Buum arena – Stara cesta 10, Logatec (*v primeru najstrožjih Covid ukrepov se prestavimo na Zoom – preizkušeno deluje!)
 • CENA? 540 eur/celoten 9-mesečni program (*to je 60eur/mesec za zelo bogato vsebino in strokovno podporo) – GLEJ SPLOŠNE POGOJE NA KONCU STRANI.

  Pomembno: Možno je obročno plačevanje. Vaše mesto je dokončno rezervirano s plačilom kotizacije (na način, ki ste ga izbrali za plačevanje – obročno ali v enkratnem znesku). Zadnji rok za prijavo in vplačilo je do vključno 29.9.2022. Priključitev sredi leta ni mogoča, naslednja skupina bo šele oktobra 2023. 
 • INFORMACIJE IN PRIJAVE: info@kon-pas.org ali 040-153-500

Namen je, da začnemo sebe doživljati in ‘uporabljati’ kot celoto – da telovadimo z ljubeznijo do svojega unikatnega telesa ter z zavedanjem, da lahko z namensko krepitvijo določenih delov telesa vsakodnevno prispevamo k svojemu duševnemu zdravju ter sami sebe podpremo pri preseganju rigidnih prepričanj in čustvenih blokad, ki jih opažamo v svojem življenju. In obratno, da v ‘delo na sebi’ (osebno rast), začnemo vključevati tudi fizično telo, ki je v resnici edino, ki nas lahko premakne v smer, katero si zase želimo.

– Sara Idzig in Hana Mihevc –
Pridruži se nama – midve navijava ZATE in sva TUKAJ, da te MAX podpreva 🙂

Splošni pogoji:

 • V primeru premajhnega števila prijav (min 6 udeležencev) na dan 30.9., se nakazani znesek v celoti povrne v roku 1 tedna. 
 • V primeru, da do vključno 29.9. odpoveste udeležbo na tečaju in ste že vplačali kotizacijo, se vam povrne 2/3 vplačane kotizacije. Po 29.9 se vplačana kotizacija ne vrača. 
 • Z izbiro obročnega plačevanja, se zavežete, da boste poravnali celotno kotizacijo v vrednosti 540 eur.
 • V primeru odsotnosti ali predčasne prekinitve s tečajem, se vplačana kotizacija ne vrača (v primeru obročnega plačevanja, ste zavezani k plačilu celotnega zneska 540 eur).
 • V primeru odsotnosti se z izvajalkama lahko dogovorite, da prejmete gradivo v drugačni obliki.
 • COVID: V primeru najstrožjih Covid ukrepov se prestavimo na Zoom – preizkušeno deluje!

© Program POZITIVNA DRŽA je unikaten program, ki neobstaja nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter je kot tak AVTORSKO ZAŠČITEN. Zloraba vsebin je kazniva.