Programi za Osebno Rast *

Edinstveni programi, ki sem jih razvila glede na potrebe mojih dosedanjih strank in družbe na splošno. VSAK PROGRAM JE UNIKATEN IN NE OBSTAJA NIKJER DRUGJE V SLOVENIJI/SVETU! (Vse pravice pridržane.) Pridružite se 🙂

*Navedeni programi niso nadomestilo za psihoterapevtsko obravnavo, temveč so namenjeni preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.

Mehčanje telesa

ONLINEob SREDAH, 17:00-18:00, na Skypu. Prvi obisk je za vas BREZPLAČEN!

Vadbo MEHČANJE TELESA sem zasnovala, ker opažam, da postajamo ujetniki naših teles. Namesto, da bi nas telo podprlo nas s svojo zakrčenostjo, rigidnostjo in bolečinami upočasnjuje in spravlja v slabo voljo.

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040/153-500 (Sara)!

Pozabili smo kakšna radost je gibanje, kaj vse naše telo izraža ter kakšen je občutek, ko se v svojem telesu počutimo sproščeno, udobno, samozavestno in zadovoljno.

Vadba vam skozi raznolike gibalno-sprostitvene in igrive tehnike pomaga:
– do BOLJŠEGA POČUTJA
– izboljšanje SAMOPODOBE
– povečane ŽIVLJENJSKE KREATIVNOSTI
– dolgoročne SPROŠČENOSTI ter
– večje ODORNOSTI NA STRES

“Bolj je naše telo pretočno, bolj so pretočne naše misli in živahnejši je naš um”

Kaj pravijo udeleženci? Preberite tukaj.

SVOJO PRIJAVO LAHKO ODDATE na info@kon-pas.org ali 040/153-500 (Sara).


Pozitivna drža – ONLINE

NOVOST – POZITIVNA DRŽA Z VAMI KJERKOLI IN KADARKOLI!

Z novo ONLINE skupino ‘pozitivno-drznih’ pričnemo v TOREK 14.4.2020 ob 18:30! Več informacij spodaj!

Nadgradnja prvotnega programa je SKYPE POZITIVNA DRŽA – pridružite se!

3- MESEČNI ONLINE PROGRAM ‘Pozitivna drža’ trenira vaše fizično telo ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za vašo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter vpliva na vaš POGLED NA ŽIVLJENJE. Vaša duševnost se dokazano zrcali na vašem telesu in obratno (več tukaj ali v mojem članku, ki si ga lahko prenesete brezplačno).

KDO VODI? Sodelujeva Hana Mihevc, licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter Sara Idzig, magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

KAKO POTEKA? 3 mesece (12 srečanj, 1x/tedensko po 1.5h + domača naloga 5-20min) po Skypu* Vsak teden vas pokličeva v skupni pogovor, kjer teorijo v živo in skupaj pretapljamo v prakso. Mesečno obdelamo en telesni in njemu pripadajoč duševni sklop. Mesečni moduli se nadgrajujejo in skupaj tvorijo celoto. *(Kaj je Skype in kako si ga namestim? –> TUKAJ ali pokličite naju za tehnično pomoč).

KJE? ONLINE v živo, Skype zaprta skupina.

KDAJ? 12 x torek, 14.4.2020 – 30.6.2020, 18:30-20:00.

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).

CENA? 241 EUR – 15% popust za zgodnjo prijavo in vplačilo tečaja do vključno 10.4.2020. Cena s popustom za 3-mesečni ONLINE intenzivni tečaj z UNIKATNO in IZREDNO BOGATO VSEBINO, ki je ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji in svetu = le 205 eur/3-mesece (12×1.5h/teden). Ob prijavi prejmete predračun za spletno plačilo. Vaše mesto na tečaju je rezervirano, ko poravnate celotno kotizacijo. Ob plačilu prejmete tudi račun.

*CENA VKLJUČUJE: 12 x online teoretični seminar v živo, 12 x online vadba za krepitev tvoje fizične podobe, 12 x online psihološko-gibalne vaje za krepitev tvoje drže do življenja, posnetke seminarjev, individualno oblikovan trening za vaše potrebe (sestavljate ga sproti), motivacija/podpora, tedenski izzivi, prostor za teoretična in praktična vprašanja

+ POZITIVNI BONUSI: dodatnih 60 min individualnega svetovanja za vašo fizično in psihološko držo (30 min individualno s Hano – fizična drža, 30 min individualno s Saro – psihološka drža) in aktivna PRESENEČENJA 🙂

Tečaj Pozitivna Drža
Prva uspešno zaključena in zadovoljnja generacija tečajnikov (prej smo bili v živo, sedaj smo ONLINE :))

Kako tečaj izgleda v praksi, kaj s tečajem pridobite ter kaj pravijo udeleženci? Spremljajte TUKAJ, na Facebooku ali direktno na vaš mail! Vsak dan, do 10.4.2020 bova s Hano objavljali nekaj v povezavi s tečajem.

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).