Programi za Osebno Rast *

Edinstveni programi, ki sem jih razvila glede na potrebe mojih dosedanjih strank in družbe na splošno. VSAK PROGRAM JE UNIKATEN IN NE OBSTAJA NIKJER DRUGJE V SLOVENIJI/SVETU! (Vse pravice pridržane.) Pridružite se 🙂

*Navedeni programi niso nadomestilo za psihoterapevtsko obravnavo, temveč so namenjeni preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.

Mehčanje telesa

Vadbo MEHČANJE TELESA sem zasnovala, ker opažam, da postajamo ujetniki naših teles. Namesto, da bi nas telo podprlo, nas s svojo zakrčenostjo, rigidnostjo in bolečinami upočasnjuje in spravlja v slabo voljo.

Kaj je mehčanje telesa?

VADBA V ŽIVO SE VRAČA JUNIJA 2020! ODDAJTE SVOJO PRIJAVO ŽE DANES na info@kon-pas.org ali 040/153-500 (Sara)!

Pozabili smo kakšna radost je gibanje, kaj vse naše telo izraža ter kakšen je občutek, ko se v svojem telesu počutimo sproščeno, udobno, samozavestno in zadovoljno.

Vadba vam skozi raznolike gibalno-sprostitvene in igrive tehnike pomaga:
– do BOLJŠEGA POČUTJA
– izboljšanje SAMOPODOBE
– povečane ŽIVLJENJSKE KREATIVNOSTI
– dolgoročne SPROŠČENOSTI ter
– večje ODORNOSTI NA STRES

“Bolj je naše telo pretočno, bolj so pretočne naše misli in živahnejši je naš um”

Preizkusite vadbo tukaj ali preberite kaj pravijo udeleženci tukaj.

NOVA CENA = 51 EUR/ 6x50min (če pripelješ prijatelja, priznam še dodatnih 8% popusta) 🙂 *Možnost posamičnega obiska = 10 eur/1x50min.

SVOJO PRIJAVO LAHKO ODDATE na info@kon-pas.org ali 040/153-500 (Sara).


Pozitivna drža – ONLINE

Z novo skupino ‘pozitivno-drznih’ pričnemo SEPTEMBRA 2020! Število mest je močno omejeno, zato se čimprej prijavi in si rezerviraj svoje mesto na 3-mesečnem intenzivnem praktično-teoretičnem tečaju!

Vtisi udeležencev

3- MESEČNI ONLINE PROGRAM ‘Pozitivna drža’ trenira vaše fizično telo ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za vašo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter vpliva na vaš POGLED NA ŽIVLJENJE. Vaša duševnost se dokazano zrcali na vašem telesu in obratno (več tukaj ali v mojem članku, ki si ga lahko prenesete brezplačno).

KDO VODI? Sodelujeva Hana Mihevc, licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter Sara Idzig, magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

KAKO POTEKA? 3 mesece (12 srečanj, 1x/tedensko po 1.5h + domača naloga 5-20min) v živo (možnost sodelovanja tudi ONLINE). Mesečno obdelamo en telesni in njemu pripadajoč duševni sklop. Mesečni moduli se nadgrajujejo in skupaj tvorijo celoto.

KJE? Ljubljana z okolico.

KDAJ? 12 x večerni tedenski termin po 1.5h.

ODDAJTE SVOJO INFORMATIVNO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).

Nadgradnja prvotnega programa je SKYPE POZITIVNA DRŽA – pridružite se!

CENA? Cena za 3-mesečni intenzivni tečaj z UNIKATNO in IZREDNO BOGATO VSEBINO, ki je ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji in svetu = 261 EUR /3-mesece (12×1.5h/teden). Ob prijavi prejmete predračun za spletno plačilo. Vaše mesto na tečaju je rezervirano, ko poravnate celotno kotizacijo. Ob plačilu prejmete tudi račun.

*CENA VKLJUČUJE: 12 x teoretični seminar v živo, 12 x vadba za krepitev vaše fizične podobe, 12x psihološko-gibalne vaje za krepitev vaše drže do življenja, material iz seminarjev, individualno oblikovan trening za vaše potrebe (sestavljate ga sproti), motivacija/podpora, tedenski izzivi, prostor za teoretična in praktična vprašanja

+ POZITIVNI BONUSI: dodatnih 60 min ONLINE individualnega svetovanja za vašo fizično in psihološko držo (30 min individualno s Hano – fizična drža, 30 min individualno s Saro – psihološka drža) in aktivna PRESENEČENJA 🙂

Kako tečaj izgleda v praksi, kaj s tečajem pridobite ter kaj pravijo udeleženci? TUKAJ

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO na info@kon-pas.org ali 040-153-500 (Sara)/ 041-886-734 (Hana).

Tečaj Pozitivna Drža
Prva uspešno zaključena in zadovoljnja generacija tečajnikov.