Delavnice in izobraževanja


Programi in delavnice po meri so navadno dobrodošle v podjetjih, organizacijah, zavodih, ki svojim zaposlenim ali uporabnikom storitev želijo ponuditi nov nivo razumevanja sebe.

Udeleženci programov so navadno sprva malo zmedeni, ker body-mind pristop JE drugačen, ob koncu pa so mnogokrat šokirani nad rezultati, praktičnostjo in globino uvidov zase, kolektiv in/ali uporabnike.

Ste vodja organizacije, ki si želi nov nivo delovanja? Ste ustanovitelj zavoda, ki diha s svojimi uporabniki ter jim želi zagotoviti raznoliko in kvalitetno izbiro storitev? Ste morda poslovnež, ki se zaveda, da gre poslovna rast z roko v roki z osebno rastjo?

Do sedaj sem v podjetjih/ organizacijah že izvajala body-mind programe: Samozavestni govorec v tujem jeziku, Učinkovito voditeljstvo, Dinamika odnosov, Mehčanje telesa, Hvaležnost, praktično-teoretična predavanja iz plesno-gibalne psihoterapije…

Imate v mislih kaj drugega? Kontaktirajte me in pripravim vam praktično delavnico, nekaj mesečni program ali aktivno predavanje glede na vaše želje in potrebe.

Več informacij: info@kon-pas.org ali 040/153-500

Sara Idzig