PSIHOLOŠKA ANGLEŠČINA ©

UNIKATEN TEČAJ ANGLEŠKE KONVERZACIJE IN SAMOZAVESTI, KI GA NE BOSTE NAŠLI NIKJER DRUGJE V SLOVENIJI/SVETU!

Te je strah spregovoriti v angleščini? Jezik otrpne, telo se zakrči, glasilke pa ne dajo nič od sebe… Ampak ti veš, da znaš dovolj angleško – razumeš skoraj vse, pisanje ti tudi še kar gre, ampak govoriti??! In potem si raje tiho, se skriješ v ozadje, se ne prijaviš na delovno mesto, ki ti je resnično všeč…

Samozavestni govorec v angleškem jeziku (krajše: ‘SAGA’) je 10 tedenski program (1. stopnja), ki je namenjen tistim, ki jih je strah spregovoriti v angleščini, se jim zatika, neprestano iščejo besede, dobesedno prevajajo iz slovensščine in podobno…Program ni klasičen jezikovni tečaj – vsekakor bomo čas posvetili tudi slovnici – temveč je GLAVNI FOKUS psihološki vidik naših blokad – NAŠA SAMOZAVEST in dejstvo, da tuj jezik iz nas izvabi DRUGAČEN KARAKTER, VEDENJE IN TUDI POČUTJE. Vsak jezik ima dušo/kulturo in morda je tvoja težava tudi v tem, da ti ta ‘angleška duša/kultura’ pač ne diši najbolje. A žal nimaš izbire – dandanes brez angleščine težko preživiš. Zato pot pod noge – ne bo lahko, bo pa ZABAVNO, SPODBUDNO, NEKLASIČNO in vsekakor v tvoje DOBRO.


Kako SAGA poteka?

Individualno

V mali skupini (3-6)

SAGA za podjetja


POGUMNO SE SOOČI S SEBOJ in SAMOZAVESTNO SPREGOVORI S SVETOM!

Info, prijave in rezervacija terminov na info@kon-pas.org ali 040-153-500.

FEEDBACK UDELEŽENCEV iz 2019 🙂


*Program Psihološka angleščina (SAGA)© NI NADOMESTILO ZA PSIHOTERAPEVTSKO OBRAVNAVO, temveč je namenjen preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/ nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.

**Psihološka angleščina (SAGA)© je edinstven program, ki sem ga razvila glede na potrebe dosedanjih strank in družbe na splošno. Program ne obstaja nikjer drugje v Sloveniji in svetu ter je AVTORSKO ZAŠČITEN.